Info pony’s

De jongste leden zijn lid van onze ponyclub. De leden zijn in de leeftijd van 6 tot en met 18 jaar.

De vrijdagavond is de ponyclubavond. De kleinste, startende ruitertjes en amazones worden enthousiast door Marije Klaassen begeleid in de beginselen van het pony rijden. Alle aspecten worden meegenomen en uiteraard mogen alle vragen gesteld worden.

Ook de meer gevorderde ruiters en amazones krijgen les van Marije. De puntjes worden op de i gezet, waarbij in principe het doel is om in de reguliere basissport goed mee te gaan doen.

Naast de lessen organiseert de ponyclub ook ieder jaar een super gezellig ponykamp. Dit is altijd in het Pinksterweekend waarbij je met je pony naar een locatie gaat waar naast het lekker met je pony bezig zijn ook veel aandacht is voor andere leuke dingen.

Door de loop van het jaar zijn er verschillende activiteiten, met en zonder pony. Dit kan een stalbezoek, een spelletjes middag of onderlinge wedstrijden zijn. Jaarlijks hebben we een onderling buiten sluitingsconcours met BBQ waarbij gezelligheid en meedoen belangrijker is dan winnen!

Kortom, ponyclub De Hagmolenruiters is er voor iedereen. Nieuwsgierig geworden? Kom gerust een keer kijken en kom een paar keer proefrijden. Wedden dat jij je ook bij ons gaat thuis voelen?

 

Voor meer informatie kunt u terecht bij:
Sandra Kuipers
pony@hagmolenruiters.nl

Lessen:

Vrijdagavond van 18.30 tot 21.00 uur

Tijdens het winterseizoen in manege “De Hoffmeijer”, daarna op onze locatie “De Wienerhof” te Bentelo.