Zomerevenement 2017

Posted on

Zomerevenement Bentelo 2017

Geweldige locatie basis voor Galoppade pony’s en paarden Bentelo 2017 en 18e Internationale Motorspektakel

Van 29 juli tot en met 9 augustus zal Bentelo weer in de ban zijn van paarden, motoren en feest. Tijdens dit jaarlijkse evenement van PSV de Hagmolenruiters zullen dit jaar de Overijsselse kampioenschappen (GALOPPADE)  van zowel pony’s als paarden verreden worden. Hiervoor heeft de familie ten Dam in samenwerking met de families Pierik, Exterkate en Jannink hun grond aan de Slaghekkenweg ter beschikking gesteld. Deze locatie zorgt voor een mooie editie met veel spektakel.

Dit jaar vindt het zomerevenement plaats in meerdere weekenden, in verband met de Galoppade. Deze dagen zullen honderden (internationale) topruiters en amazones strijden om een plaats voor de Nederlandse kampioenschappen en uiteraard de goedgevulde enveloppes.

Zaterdag 29 juli is de Galoppade pony’s, dressuur en springen.

Zondag 30 juli is er een open wedstrijd voor zowel pony’s als paarden.

Vrijdagavond 4 augustus vinden de voorrondes Galoppade voor de paarden dressuur plaats.

En op zaterdag 5 augustus is de Galoppade paarden, dressuur en springen.

Het gedraineerde en mooi aangeklede terrein zal zorgen voor topsport van de bovenste plank. Daarnaast is er een gezellig ingericht strodorp. De toegang is tijdens de paardensport alle dagen gratis!

Op maandag zal de organisatie het hele terrein in één dag ombouwen van concoursterrein naar een motorcrossbaan met internationale allure.

Dinsdag 8 augustus zal weer aangevangen worden met de motorcross voor de jeugd van 5 t/m 15 jaar. Gezien de vorige edities zullen deze getalenteerde rijders weer zorgen voor spektakel waarvoor veel animo is. Deelnemers kunnen zich inschrijven via http://www.mxbentelo.nl en toegang is ook deze dag gratis!

Het hoogtepunt van het zomerevenement is woensdag 9 augustus met het 18e Internationale Motorspektakel. Op een geheel vernieuwde baan zullen de rijders over twee manches uitmaken wie zich tot winnaar mag kronen. De organisatie heeft zich al verzekerd van de toezeggingen van een groot aantal internationale toppers. Na afloop zal onder kunstlicht tijdens een veelbelovende show het sportieve gedeelte van het motorspektakel afgesloten worden. Na afloop van de show zal er een gezellig feest zijn in de grote feesttent

Volg ons ook  op:

http://www.hagmolenruiters.nl

https://www.facebook.com/psvdehagmolenruiters

http://www.mxbentelo.nl

http://www.facebook.com/mxbentelo

 

Facebook Comments